Опитът да бъде сплашен служебният вътрешен министър Бойко Рашков е

...
Опитът да бъде сплашен служебният вътрешен министър Бойко Рашков е
Коментари Харесай

Манолова на протеста: Опитът да се сплаши Бойко Рашков е опит да сплашат всички министри

Опитът да бъде сплашен служебният вътрешен министър Бойко Рашков е опит да бъдат сплашени всички министри, които желаят да покажат истината за ръководството на Бойко Борисов и ГЕРБ. Няма да оставим прокуратурата да се пробва да опасява служебното държавно управление. Това е в полза на Борисов и на ГЕРБ, с цел да останат нещата същите.

Това съобщи ръководителят на обединението „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова във видео онлайн във Facebook от митинга пред Съдебната палата през днешния ден. Протестът бе против нахлуването на прокуратурата в Министерство на вътрешните работи.

Тук сме, с цел да защитим демокрацията и разделянето на управляващите. Недопустимо е прокуратурата да влиза и да натиска комисията, която ревизира дали са подслушвани политици от опозицията, водачи на извънпарламентарните партии тогава и на митингите. Да оставят Бойко Рашков да покаже цялата истина, добави Манолова.

Тя акцентира, че „ Изправи се.БГ “ поддържа напъните на Бойко Рашков да върне разпоредбите в службите и в Министерство на вътрешните работи и да покаже истината за ръководството на Борисов и за подслушванията.

Министрите на стопанската система и на финансите започнаха да вадят истината за това къде са изчезнали милиарди левове от държавния бюджет и по какъв начин са давани заеми в ББР. Защо прокуратурата не влезе да откри истината за „ Автомагистрали “, попита Манолова.

Тя бе безапелационна, че раздаването на милиарди левове обществени средства в „ Автомагистрали “ е безусловно нелегално и за това би трябвало да се носи наказателна отговорност.

Истината по какъв начин се борави с обществени пари в интерес на приятелския кръг от компаниите, близки до Бойко Борисов, излезе нескрито. Раздавани са задатъци на компании, които не са почнали работа и тези задатъци са обезпечени през застраховки, които не покриват подобен риск, изясни Манолова.

Усилията на служебното държавно управление са такива, каквито българските жители чакат, съобщи още тя и сподели, че „ Изправи се! Мутри вън! “ поддържа дейностите на тези министри, които се пробват да върнат върховенството на закона и разпоредбите в институциите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР