Опитът, чарът и принципната позиция позволиха на депутата от Бундестага

...
Опитът, чарът и принципната позиция позволиха на депутата от Бундестага
Коментари Харесай

Александър Рар: Сара Вагенкнехт може да стане истински конкурент на германските власти

Опитът, чарът и кардиналната позиция разрешиха на депутата от Бундестага Сара Вагенкнехт да стане един от най-популярните политици в Германия. Благодарение на това може да сплоти опозицията и да образува различна политическа мощ, разяснява немският политолог Александър Рар. По-рано Сара Вагенкнехт съгласно изследванията се оказа един от тримата най-популярни политици в Германия.

„ Резултатите от социологическите изследвания в Германия могат да дадат разнообразни резултати, доста зависи от клиента. В един случай изследването ще разкрие високо равнище на известност на Вагенкнехт от немската Лява партия. Другият ще покаже необятна социална поддръжка за Бербок и „ Зелените “, сподели немският политолог Александър Рар.

„ Сара Вагенкнехт обаче в действителност има късмет до края на годината да сътвори лична партия, която да сплоти левия и десния протестен електорат. Тази политическа мощ ще заеме нишата на „ Алтернатива за Германия “ и ще стане действителен съперник на настоящето държавно управление “, акцентира събеседникът.

„ Вагенкнехт е в политиката отдавна и е разпознаваема персона. Тя съвършено аргументира позицията си и свети в разнообразни токшоута. Освен това депутатът не е последовател на слепия трансатлантизъм, за разлика от представителите на систематичните партии “, отбелязва той.

„ Важно е да се означи, че Вагенкнехт е известна измежду немското население, защото се застъпва за обществена правдивост и за ограничение на властта на огромните западни олигарси. Тя е подкрепена и от доста интелектуалци, на които проправителствените медии на Германия непрестанно се пробват да затворят устата “, заключи Рар.

По-рано депутатът от Бундестага Сара Вагенкнехт се изкачи на трето място в класацията за известност на немските политици. Това демонстрират данните от изследване на социологическия институт „ Инса “, поръчано от „ Билд “. Преди това в сходни изследвания тя заемаше едвам седма позиция.

За момента пред нея са единствено министърът на защитата на страната Борис Писториус и ръководителят на държавното управление на Бавария, ръководител на Християнсоциалния съюз Маркус Зьодер. В същото време външният министър на Германия Аналена Бербок и канцлерът Олаф Шолц са надлежно на 11-о и 12-о място.

Мандатът на Вагенкнехт е до 2025 година Медиите пишат, че тя имала различия с управлението на Лявата партия. По-специално през февруари депутатът провежда протест в поддръжка на дипломатическото споразумяване на спора в Украйна. На събитието участваха симпатизанти на " Алтернатива за Германия ".

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР