Опитаха аматьорски да ме отровят. Сложиха ми две съставки силно

...
Опитаха аматьорски да ме отровят. Сложиха ми две съставки силно
Коментари Харесай

Бриго Аспарухов: Започва студена война без доказателства

Опитаха аматьорски да ме отровят. Сложиха ми две съставки мощно отровно вещество в кафето на президентството. Отиваш си от отровен хепатит. Спаси ме това, че не го изпих. Не поех задоволителна доза. Беше ориентирано към мен. Не се получи. Беше аматьорско. Това сподели някогашният началник на разузнаването Бриго Аспарухов по НТВ.
Ако са желали да го създадат, можеха. Наясно съм от кое място идва това. Беше от дълго време, от вътрешни сили идва. Желев беше президент. И аз не разбрах. Сипаха ми кафе, бях изтощен. Почувствах се зле. Месеци и доста медикаменти. И до през днешния ден е по този начин. Ако се върнем към отравянето на съветския шпионин-за мен като експерт, е огромен триумф на британското разузнаване. Русия постоянно имат нещо да си връщат и си го вършат.

Сергей Скрипал е бил задържан и съден за шпионаж. Разрешено му е да отиде във Англия. Каква е задачата на Русия да си остави визитката на това гнусно действие? И в един хор започнаха да упрекват Русия. Не знаем истината. Започва една студена война без доказателства. Този човек и щерка му станаха жертва на атентат. Сега за повторно стават жертва поради ползите на Англия и Русия. Безспорно е, че Путин ще бъде определен. Кому беше нужно да извади или да прибави един %?!

Тръмп не се въздейства от публичното мнение. Личи се, че сред него и Путин има благосклонност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР