Опит за убийство с отровни сандвичи в компания в Северозападна

...
Опит за убийство с отровни сандвичи в компания в Северозападна
Коментари Харесай

В Германия разследват убийства с отровни сандвичи

Опит за ликвидиране с отровни сандвичи в компания в Северозападна Германия принуди полицията и прокуратурата да стартират следствие на други 21 смъртни случая , осведоми ДПА.

Властите проверяват смъртни случаи още от преди 18 г ., се споделя в известие на полицията и прокуратурата. Всички случаи са свързани със чиновници в компания в град Шлос Холте-Стукенброк , които са умряли преди да се пенсионират, постоянно от сърдечен удар или рак.

56-годишен чиновник е арестуван от май за хипотетично слагане на токсично вещество в сандвича на собствен сътрудник . Заподозряният е заловен с веществото от охранителна камера, откакто различен чиновник на компанията забелязал нещо съмнително в обяда си.

Не са ясни претекстовете на арестувания, който отхвърля да приказва.

Полицията и прокуратурата са разкрили евентуално нездравословно вещество в жилището на задържания, в това число олово и кадмий, както и субстанции за изработката на живак.

Предварителното следствие демонстрира, че мъжът е поставил в хляба оловен ацетат , който може да аргументи съществени увреждания на човешките органи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР