Опит за грандиозна измама се е опитала да направи 27-годишната

...
Опит за грандиозна измама се е опитала да направи 27-годишната
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Млада шофьорка и екстравагантен мъж с опит за грандиозна измама след мелето с 8 ранени край Пловдив!

Опит за грандиозна машинация се е пробвала да направи 27-годишната отговорна лидерка от пловдивското село Калояново, която през вчерашния ден сътвори меле с три коли на пътя Граф Игнатиево - Труд. Тя се споделя Антония Лукова, работи в София като психолог.

Това твърди пред БЛИЦ Антоанета Тенева от карловското село Дъбене. Единствено пред БЛИЦ през вчерашния ден ужасената майка описа за кошмара, който са претърпели тя, брачният партньор й и децата й, когато са били блъснати от Маздата, сътворила злополуката.


Първоначалните данни от полицията бяха, че млад дрогиран лидер, е управлявал Маздата и се е натресал в Рено и Форд. Тенева обаче съобщи, че е видяла малко след удара по какъв начин против нея стопира такси, идващо от Пловдив. От него слязъл млад и ексцентричен мъж. " Аз не можех да не го запомня. Направи ми усещане, тъй като беше с голяма черна коса и голяма черна брада. Той слезе от таксито, отиде до Маздата и седна на шофьорското място. Преди това видяхме, че Мазда-та е ръководена от младо момиче, на към 20 години. "

То е отишло до лидерката на другата ударена кола и е споделило. " Моля ви, не казвайте, че аз съм карала Маздата, тъй като родителите ми са доста строги. " Малко по-късно, брачният партньор на Тенева, който е бил към този момент откаран в болница й се е обадил по телефона и попитал за какво търсят момчето, откакто Мазда-та е била ръководена от момичето. В този миг е станало комплициране, тъй като младият мъж, който е пристигнал с таксито от Пловдив, също е бил дрогиран.


Съпругът на Тенева - Тенчо Тенев и лидерката над другата ударена кола, са подготвени да седнат на детектор на лъжата, с цел да потвърдят, че споделят истината.

БЛИЦ се свърза със свои източници, които разкриха пред медията ни, че младата жена, управлявала Маздата е от село Калояново, тръгнала е сама да се прибира към София, където работи - в колата не е имало различен човек. Нашите източници се чудеха, от къде внезапно се е появил лидер на тази кола, откакто момичето е било единствено.

Пред БЛИЦ от полицията обявиха, че имат данни да се направи опит да се подмени лидера на Маздата и, че по случая се прави инспекция.

БЛИЦ напомня, че при злополуката пострадаха 8 души. Всички те са изписани от болничното заведение към този момент с натъртвания и охлузвания. Тенева заяви, че двамата й сина и брачният партньор й са с контузии, само че популярност Богу, не са тежки, момчетата били уплашени. Пострадалите от Форда са земеделци от Дълго поле, В тяхната кола е имало деца на 2 и на 5 години, които също са натъртени, само че нощес са били изписани от болница. Тенева е безапелационна, че ще търсят правата си по правосъден ред.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР