Опит за атентат срещу главния прокурор беше извършен на 1

...
Опит за атентат срещу главния прокурор беше извършен на 1
Коментари Харесай

ПО СЛЕДИТЕ НА ПОКУШЕНИЕТО: Инсценировка ли е атентатът срещу главния прокурор?

Опит за атентат против основния прокурор беше осъществен на 1 май на пътя сред град Самоков и село Ковачевци към 11.45 часа. Бомбата е избухнала пред кортежа на Иван Гешев.

Непосредствено след вризва основният прокурор Иван Гешев дава коментар за ``Епицентър``, в който споделя ``За децата се тормозя, доста се изплашиха``. Тези негови думи провокираха редица въпроси.

Една седмица по-късно общественото пространство се насити с разнообразни типове хипотези и спорни медийни изяви от страна на държавното обвиняване и Министерство на вътрешните работи.

Експертът по национална сигурност и някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи проф. Николай Радулов акцентира, че хора от идентични структури приказват разнообразни неща.

След чуването на вътрешния министър Иван Демерджиев в Народното събрание шефът на НСЛС Борислав Сарафов изпрати позиция до медиите, че се е подвел по думите на основния прокурор Иван Гешев в изказванието си, че обвинител номер едно е бил със фамилията си по време на гърмежа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР