Опит да помири партньорите в управляващата коалиция и да успокои

...
Опит да помири партньорите в управляващата коалиция и да успокои
Коментари Харесай

Христо Иванов зове коалицията да успокои страстите - плаши ги с избори, спечелени от Путин

Опит да сдобри сътрудниците в ръководещата коалиция и да успокои пристрастеностите директно преди дебатите по избора на гуверньор на Българска народна банка направи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Съпредседателят на Демократична България изясни, че има доста по-важни тематики като правосъдната промяна и заплаши, че избори в този момент ще бъдат извоювани от Путин.

Смисълът на това ръководство е изключително значим, с цел да ни сплотява. Предлагам да продължим по линия на правосъдната промяна, обърна се Иванов към сътрудниците си.

Надявам се, че след почивката за Великден в този момент, ще можем да работим, сподели още той. И предизвести: Рискът да предизвикаме избори, с цел да бъдат извоювани от Путин, е нещо, което не можем да си позволим.

Трябва са намерим единодушие да рефармираме правосъдната система, безапелационен бе съпредседателят на Демократична България. Той даде за образец гласуваното в четвъртък закриване на спецправосъдието и подсети още веднъж причините само че ръководещите за какво е трябвало да бъде направено това.

Политическата система не би трябвало да бъде прикритие на хора, които се крият зад имунитета от правораздаването, безапелационен бе Иванов.

Ликвидирайки спецправсъдието, ние казахме, че всички проблеми би трябвало да се произнасят от самостоятелния стандартен съд, а не от политическия съд, добави той.

Следващите значими стъпки пред обединението били да реформира КПКОНПИ.

Иванов се обърна и към опозицията. Нека дружно да разработим общ план за промени в конституцията, с цел да създадем идната стъпка за нормализиране на политическия живот, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР