OPHIR, Колорадо (AP) — Лавина уби 67-годишен мъж, докато караше

...
OPHIR, Колорадо (AP) — Лавина уби 67-годишен мъж, докато караше
Коментари Харесай

САЩ регистрират четвърти смъртен случай от лавина тази зима като сноубордист, убит в провинцията на Колорадо

OPHIR, Колорадо (AP) — Лавина умъртви 67-годишен мъж, до момента в който караше сноуборд соло в провинцията на Колорадо, оповестиха управляващите във вторник, отбелязвайки четвъртата гибел на лавина в Съединени американски щати тази зима.

Жертвата, Питър Харелсън, е бил доктор и дълготраен гражданин на дребното градче Офир в югозападния Колорадо, заяви шерифът на окръг Сан Мигел.

В понеделник вечерта беше обявено, че той е просрочен, откакто стартира обиколка в региона на каньона на водопада, южно от Офир. Приятели са наблюдавали следите му тази нощ, само че не са съумели да го намерят, съгласно Colorado Avalanche Center.

Екипи за търсене и избавяне дойдоха на мястото във вторник сутринта и откриха тялото на Харелсън, сподели центърът. Говорителят на Avalanche Center Келси Бийн сподели, че се счита, че мъжът е пътувал самичък.

След бавното начало на зимата заплахите от лавини в Колорадо скочиха през последните седмици. Центърът заяви за към 1100 лавини в цялата страна за седмичен интервал, започващ на 11 януари. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР