Оперният певец и бившо лице на тв шоуто Аз обичам

...
Оперният певец и бившо лице на тв шоуто Аз обичам
Коментари Харесай

Изплуваха грозни подробности около развода на Юлиан Константинов: Освен че слагал рога на жена си, тя намекна и за домашно насилие

Оперният артист и някогашно лице на тв шоуто „ Аз обичам България ” Юлиан Константинов е в тежък интервал от живота си, откакто претърпял бракоразвод. Според осведомени със фамилния живот на 54-годишния панелист в „ На кафе ”, повода за края на брака му била знойна русокоска от Пловдив. Съпругата му Юлия го спипала, че й поставя рога. Изневярата му обаче напълно не била първата, научи HotArena.

Докато първоначално за похожденията му знаели малко на брой от обкръжението му, с помощта на медиите, преди 3 години последното му любовно въодушевление станало притежание на цялата страна. Юлия не могла да преглътне обществения срам и подала молба за бракоразвод. Че към този момент е разведен мъж, братът на войлейболния ас Пламен Константинов удостовери в едно от изданията на „ На кафе ”.

„ Юлиан беше унищожен. Какво ли не направи, с цел да му елементарни, само че жена му беше доста засегната ”, споделят техни другари. Двамата били дружно от 20 години, през половината от които били единствено гаджета. Предложението му за брак въобще не било сантиментално. „ Какви ли не работи измислят хората - вадят пръстени от някакви супи или рула, водят девойките на върхове и падат на колене. Този драматизъм го има и в нашия род. Но наподобявам ли ви на присъщ оперен артист? Точно по тази причина не го направих по този начин ”, разказвал е Юлиан.

Решението за бракоразвод било изненада за най-близките им хора, защото Юлиан и Юлия считали, че имат кармична връзка. Освен съвпаденията със личните им имена се оказало, че и братята им са учили в един клас и носят едно и също име - Пламен. Даже и бабите на Юлия и Юлиан са с името Елена.

Срещнали се инцидентно в столичен трамвай номер 9. „ Познах го, без да го бях виждала преди ”, споделяла е русокосата хубавица за първата среща с някогашния си мъж. Тогава тя била едвам на 17 години, а страната ни преживявала тежка финансова рецесия. Двамата живеели на ръба, с доста стеснен бюджет. „ Почти нямаше къде да се върви – излизахме на сладкарница, купувахме си дъвки и „ Туйкс ”, който разделяхме на две, беше доста настоящ ”, спомня си Юлия. Тя била запленена от певческия му гений, а световноизвестният бас преди малко бил изкарал казармата. Колебаел се какво да кандидатства и в началото възнамерявал да е в компетентност „ Естрада ” в Консерваторията. Юлия пък приключила гимназия и почнала да учи „ Финанси и заем ” с профил „ Банково дело ” в тогавашния ВИИ „ Карл Маркс ”. Дипломира се и 4 години работи в банка, като стига до началник на „ Кореспондентски връзки ”. Точно тогава обаче е интервалът на огромните банкрути и банката, в която работела, била закрита.

През 1992 година Юлиан направил дебюта си на софийска сцена, а по-късно завалели предложенията за участия по целия свят. Двамата още не били публично женени, само че Юлия го следвала на всички места и дружно обиколили света – пътували до Аржентина, Австралия, Япония, Щатите, Германия, Франция, Италия и Испания. През 1998 година Константинов паднал на крайници пред входната врата на дома им, а Юлия получила пръстен с 9 диаманта, излъчен от потомство на потомство в рода му.

Съпругата му се оказала петата жена в фамилията, която носела на ръката си старинното украшение. Двамата поставили автограф в гражданското на 30 октомври. Сватбената гала била на идващия ден във към този момент неразрешената за венчавки катедрала „ Св. Александър Невски ”, а веселбата - в ресторант „ Максим ”. Година по-късно се ражда по-големият им наследник Георги, кръстен на бащата на артиста. 7 години по-късно се ражда и по-малкият Никола. Нито един от двамата им сина обаче не е наследил певческия гений на баща си.

Заради Юлия, която е притежател на известни уеб сайтове за мода, просвета и начин на живот, преди десетина години той лимитирал пътуванията до най-малко, защото желал да е по-близо до фамилията си. Константинов сензитивно понижил броя на уговорките си, въпреки че му било мъчително за огромната сцена. Уви, това не избавило брака му.
Според осведомени, сега Юлиан Константинов е в много тежки връзки с към този момент някогашната си жена. Ако се има вяра на слуховете, брачната половинка му даже го упреквала в домашно принуждение и си изкарала ограничаваща заповед против него. В момента дамата имала нов мъж до себе си.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР