Оперната звезда Карлос Марин от групата Il Divo е починал

...
Оперната звезда Карлос Марин от групата Il Divo е починал
Коментари Харесай

Почина звездата от Il Divo Карлос Марин

Оперната звезда Карлос Марин от групата Il Divo е умрял в болница, откакто животоподдържащите му системи са били изключени след несполучлива борба с COVID-19. 53-годишният реализатор беше подложен в медикаментозна кома в болница в Манчестър.

Колегите му от Il Divo приказваха за „ красивата душа “ на Марин, казвайки, че

„ в никакъв случай няма да има различен глас или дух като тези на Карлос “ .

Испанският баритон, който е бил имунизиран, се разболява от подлия вирус на 7 декември и по-късно е подложен в изкуствена кома. Той е бил признат в интензивното поделение на болничното заведение и е бил интубиран.

От Il Divo потвърдиха кончината на сътрудника си в обществената мрежа Twitter: „ С натежали от тъга сърца ви оповестяваме, че нашият другар и сътрудник Карлос Марин умря. Ще липсва доста на приятелите, фамилията и почитателите му.

В продължение на 17 години ние четиримата сме дружно в това необикновено премеждие, наречено Il Divo и нашият безценен другар ще ни липсва. Надяваме се и се молим красивата му душа да почива в мир. С обич: Дейвид, Себастиен и Урс “.

It is with heavy hearts that we are letting you know that our friend and partner, Carlos Marin, has passed away. He will be missed by his friends, family and fans. There wiIl never be another voice or spirit like Carlos.
— Il Divo (@ildivoofficial)
Карлос Марин беше част от Il Divo от самото основаване на групата през 2003 година ,

като квартетът е продал повече от 30 милиона копия от албумите си по целия свят. Групата също се смята за пионери в оперния поп или „ попера “, а концертите им онлайн са продали повече от два милиона билета по целия свят.

Преди гибелта му от Il Divo споделиха, че се „ надяват и се молят “ за Карлос, откакто групата беше принудена да анулира турнето си в Обединеното кралство. Неговият сътрудник показа: „ Бившата му брачна половинка Джералдин Лароса е с него в болница, тъй като макар че се разделиха преди 12 години, те остават страхотни другари “.

Марин е роден в Германия през 1968 година, само че е израснал в Испания ,

записвайки първия си албум на едвам осемгодишна възраст. Участва в редица испански певчески надпревари и постоянно се изявява по малкия екран.

След това взе участие в мюзикъли, в това число „ Клетниците “ и „ Брилянтин “, преди да се причисли към Il Divo.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР