Оперната прима Райна Кабаиванска за пореден път бе обрана от

...
Оперната прима Райна Кабаиванска за пореден път бе обрана от
Коментари Харесай

Масажист обра Райна Кабаиванска

Оперната прима Райна Кабаиванска за следващ път бе обрана от нагли апаши. Звездата на българската и италианска опера се оказа безмилостно обрана от личния си теляк.

Мъжът повече от шест месеца възнамерявал пъклените си проекти. Той спечелил доверието на фамилията и те го пускали несмущаван в дома си.

Между визитите той не пропущал да отмъкне и по някоя картина, част от които скъпи творби на изкуството. Първоначално Кабаиванска не заподозряла кражбата, а предположила, че картините са отнесени за разчистване. Когато обаче няколко дни не се появили в дома й, заподозряла, че се случва нещо неправилно и се обърнала към полицията.

Властите незабавно реагирали и сложили микрокамери в дома на примата. Няколко дни по-късно на записите бил разпознат масажистът и то до момента в който отмъква следващата картина от жилището й в Модена.

Моментално мъжът е открит и хванат в дома си, където са открити още десетки картини и други творби на изкуството. Самата Кабаиванска удостовери за обира и в това време благодари на полицията с намерено писмо до медиите за бързата реакция. Примата не пропусна също по този начин да изкаже вяра, че повече няма да преживее сходно нещо.

Райна Кабаиванска за повторно е ограбена от апаши. Преди няколко години апаш разруши сейфа й и открадна бижута на стойност над 200 000 $.

Голяма част от накитите бяха дарове на примата през годините. Крадците по този начин и не бяха открити, а след последния случай, Кабаиванска освободила и домашните си помошници.

Примата със смях споделя, че в този момент ще й се наложи да се грижи сама за семейството. В същото време обаче е щастлива, че брачният партньор й не е придирчив към готвенето. За разлика от щерка им, която е най-големият й критик.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР