Операцията срещу групата за разпространение на наркотици продължава, като се

...
Операцията срещу групата за разпространение на наркотици продължава, като се
Коментари Харесай

Мощен Удар Срещу Наркомафията В София!

Операцията против групата за разпространяване на опиати продължава, като се претърсват и обискират доста адреси в столицата.

Това сподели по bTV шефът на Национална полиция гл. комисар Георги Терзийски.

При претърсванията са открити огромно количество марихуана, пакетирана и подготвена за пазара. От планове пакет може да се създадат до 400 цигари. Също по този начин амфетамин и дребна лаборатория за развъждане на канабис.

Под управлението на Софийска градска прокуратура през днешния ден ще бъдат направени обвинявания. Най-вероятно ще има още арести, сподели Терзийски.

Той не се съгласи с мнението за акция сега против проведените незаконни групи. По думите му акциите от последните дни са резултат от усилена работа на полицията.

Други разкрития

По мотив арестуваната през уикенда група основният комисар уточни, че убийството на техен член е довел до разкриването им. Застреляният таксиметров водач беше открит през февруари, а до закононарушението се стигнало, тъй като заплашил, че ще ги издаде на полицията.

Групата е работила и у нас, и в чужбина, а тарторът на бандата към този момент упрекнат в подбуждане. Задържан е и причинителят на убийството.

Терзийски заяви и за още една хваната тайфа „ остарели познайници ” на полицията. Четирима обрали търговец от пазара „ Илиянци ”, блокирайки колата му и употребявайки сълзотворен газ, с цел да го обезвредят. Извършителите имат по няколко висящи присъди в това число и в чужбина.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР