Операцията на ОДМВР-Бургас по установяване на потенциални търговци на гласове,

...
Операцията на ОДМВР-Бургас по установяване на потенциални търговци на гласове,
Коментари Харесай

Полицията в Бургас рови „бизнеса“ на Тошко-Малката Пера

Операцията на ОДМВР-Бургас по определяне на евентуални търговци на гласове, свързани със заложни къщи, компании за бързи заеми и дребни хранителни магазини по кварталите, която стартира от петък, продължава и през днешния ден с очакване за нови арести.

От 07 часа сутринта Жандармерия и патрулно постови образуваха КПП-та при бензиностанция „ Марешки “ – входът на ромския кв. Победа, както и при бензиностанция „ Лукойл “ по ул. „ Индустриална “. Полицаи от Първо районно управление (на МВР) и жандармеристи ревизират коли.

Едновременно текат сходни инспекции в кв. Рудник и кв. Черно море. Претърсват се два офиса на компания за бързи заеми на братята Кирязови, свързани с тези два квартала. Едната компания за бързи заеми е с филиал в кв. Акациите и се управлява от „ предприемача “ Тошко-Малката Пера.

В центъра на кв. Рудник има контролно-пропусквателен пункт пред църквата, а в ромската махала тече претършуване по домовете на съмнителни поданици. Тук се намира различен незаконен филиал на компанията за бързи заеми на същите братя Кирязови, предава Флагман.бг.

Снимки: Флагман

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР