Операцията на 5-годишното дете, което беше обезобразено от приятеля на

...
Операцията на 5-годишното дете, което беше обезобразено от приятеля на
Коментари Харесай

Присадиха коса на момченцето, зверски пребито от пастрока си

Операцията на 5-годишното дете, което беше обезобразено от приятеля на майка си - 35-годишния Петър Чернев, е минала сполучливо. Момченцето се възвръща откакто екип от хирурзи на УМБАЛ " Свети Георги " е направил пластика на главата и му е присадена кожа на мястото, където детето е имало голяма рана. 

" Детето е умерено и поддържа непрекъсната връзка със обществения служащ, който е непроменяемо до него. Възстановява се добре ", сподели пред Нова тв Донка Аргирова, шеф на Дирекция " Социално подкрепяне " в Пловдив.

" Бащата на детето е с него още от неделя, само че не е формалният му компаньон в болничното заведение ", добави още Аргирова.

След като се възвърне, детето ще остане в Център за настаняване от фамилен вид, до момента в който съдът реши за какъв период ще удължи мярката за протекция. Съдът би трябвало да реши и на кой родител ще бъда присъдени родителските права. 

Гергана Тошкова, шеф на Центъра за настаняване от фамилен вид, изясни, че чака детето да бъде изписано до седмица. Според наблюдаващите го обществени служащи прочувственото му положение е умерено. 

Вчера стана ясно, че биологичният татко е изявил предпочитание да се грижи за момчето. Междувременно от прокуратурата са внесли искане в съда майката Стела Алексиева да бъде арестувана под стража. В момента тя е с най-леката мярка за неотклонение " подписка ". 

От 9 януари насам Алексиева не се е поинтересувала какво се случва със сина ѝ, каза Тошкова. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР