Операцията е проведена в Л`Акуила, в Централна Италия, по искане

...
Операцията е проведена в Л`Акуила, в Централна Италия, по искане
Коментари Харесай

Италия разкри палестинска терористична клетка в град на 120 км от Рим

Операцията е извършена в Л`Акуила, в Централна Италия, по искане на градската прокуратура и Областната дирекция за битка с мафията и тероризма, в съгласуваност с Националната прокуратура за битка с мафията и тероризма, заяви Reuters.

Трите лица са упрекнати в " скрит план за осъществяване на терористични актове и подкопаване на демократичния ред ", се споделя в изказване на италианската полиция. Групата е възнамерявала " офанзиви, в това число самоубийствени, против цивилни и военни цели в чужбина ", набирала е нови членове и е разпространявала терористична агитация.

В Италия за такива закононарушения се плануват до 15 години затвор, само че Израел, към този момент публично е изискал изгонването на най-малко един от тримата, който се търси в еврейската страна. Съдът в Л`Акуила преглежда настояването, се споделя в изказването на полицията.

Според италианските управляващи, задържаните са авангардна част от Бригадите на мъчениците от Ал-Акса, въоръжената формация, обвързвана с придвижването Фатах на президента на Махмуд Абас, която Израел, Европейския съюз и Съединените щати...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР