Операцията е проведена на 6 февруари, след съгласувани действия на

...
Операцията е проведена на 6 февруари, след съгласувани действия на
Коментари Харесай

Оръжие, наркотици и крадени коли изскочиха при полицейска операция

Операцията е извършена на 6 февруари, след съгласувани дейности на криминалисти на ОДМВР - Плевен и Ловеч. В рамките на полицейските дейности били подхванати претърсвания на няколко адреса на територията на област Ловеч. В рамките на процесуално-следствените дейности от къща в село Изворче и апартамент в Ловеч, населявани от 39-годишен мъж, били открити 2.8 г бяло кристално прахообразно вещество, реагирало при осъществения полеви тест на метамфетамин. Пак оттова били конфискувани военен револвер " Макаров " със заличени серийни номера, с инсталирана втулка на цевта за слагане на заглушител, в комплект с пълнител и военен патрон; гладкоцевна ловна пушка, без сериен номер; 17 ловни патрона; стъклена колба, съдържаща бяло кристално прахообразно вещество.

В двора на къщата служителите на реда ревизирали и паркиран лек автомобил " БМВ ", който се оказало, че е разгласен за търсене. В гараж на същия парцел е открит кросов мотоциклет " Априля - 125 ", без подложен регистрационен номер. При осъществената информация било открито, че той е разгласен за търсене в Шенгенската осведомителна система с страна основател Република Италия и шенгенски идентификатор от 2009 година като предмет на закононарушение. Двете моторни транспортни средства са конфискувани от чиновници на районно управление (на МВР) - Ловеч.

Изготвените експертизи сочат, че конфискуваните оръжия са огнестрелни по смисъла на закона и са годни да създават изстрел с конфискуваните към тях муниции. Работата по документирането на случая продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР