Операционната система Windows Mobile вече никога няма да може да

...
Операционната система Windows Mobile вече никога няма да може да
Коментари Харесай

Изцяло се провалиха продажбите на флагмана HP Elite x3 с Windows Mobile

Операционната система Windows Mobile към този момент в никакъв случай няма да може да стане съперник на Android и iOS, тъй като последният флагман, работещ под нейното ръководство бе публично приет за провален.
Това е флагманът HP Elite x3 на който почитателите на Microsoft разпореждаха огромни очаквания. Смартфонът в действителност е доста добър, като се изключи операционната система Windows 10 Mobile и прекомерно високата цена. Ако това устройство бе с Оценка за съвместимост Android, вероятно би могло да бъде изцяло сполучливо.



В края на тази седмица американската компания HP публично съобщи, че се отхвърля от създаването и производството на смарт телефона HP Elite x3, а неговата поддръжка ще продължи до 2019 година. Причината за всичко това съгласно HP, е нежеланието на Microsoft да развива операционната система Windows 10 Mobile. В нея към този момент липсва поддръжката на новите технологии и стандарти и този телефон няма по какъв начин да се конкурира със актуалните Android смарт телефони.



Ръководителят на HP за европейския район Ник Лазаридис сподели, че продажбите на HP Elite x3 ще продължат до края на 2018 година само от складовите ресурси, а производството на телефона ще бъде спряно. Той изрази недоволството си от това, че Microsoft е прекратил създаването на платформата Windows Phone и по този метод е разрушил цялата екосистема.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР