Операционната система Windows 11 скоро ще бъде актуализирана и ще

...
Операционната система Windows 11 скоро ще бъде актуализирана и ще
Коментари Харесай

Microsoft подготвя голяма актуализация на Windows 11: функциите, които се очакваха най-много

Операционната система Windows 11 скоро ще бъде обновена и ще има някои доста предстоящи до в този момент функционалности, за които се приказва отдавна. Обновлението ще бъде пуснато през последното тримесечие на годината. Ще бъде допустимо да го инсталирате просто посредством пакета за активиране.

Какво е новото?

Първо, в системата е интегриран персонален помощник, основан на изкуствен интелект. Технологията Copilot към този момент е налична в офис продуктите на компанията. Ще има и ново управление. То ще е с осъвременен тип и ще има сходни на браузъра раздели.

Функцията за ръководство на параметрите на RGB-осветлението Dynamic Lighting ще бъде налична просто от системата. Предвидена е и поддръжка на всички аксесоари, в това число монитори, клавиатури, мишки, слушалки и други

Вече ще бъде по-лесно да преинсталирате Оценка за съвместимост. Ще е задоволително да употребявате пункта „ Отстраняване на неизправности благодарение на Центъра за обновяване на Windows “.

Магазинът на Microsoft ще получи и AI-асистент, който ще предлага разнообразни приложения в Центъра за приложения, ще проучва отзивите на потребителите и ще разказва в резюме за приложенията. Приложенията с най-ниска цена също ще бъдат показани тук.

Ще се появи лична поддръжка на RAR, 7-ZIP, TAR, GZ и редица други архиватори. А “Терминал “ с изкуствен интелект ще проучва грешките или ще прави други дейности вътре в конзолата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР