Операциите на летището в Дубай остават сериозно затруднени, тъй като

...
Операциите на летището в Дубай остават сериозно затруднени, тъй като
Коментари Харесай

Летището в Дубай все още сериозно затруднено

Операциите на летището в Дубай остават съществено затруднени, защото проливните дъждове не престават да връхлитат Обединените арабски емирства и прилежащите страни.

Бурята връхлетя ОАЕ във вторник, наводнявайки пътища и сектори от оживеното интернационално летище. Внезапните наводнения са умъртвили 20 души в Оман и един в ОАЕ. Някои входящи полети бяха обновени в четвъртък, само че като цяло интернационалното летище в Дубай, главен туристически център, съвсем не действа.

Властите на второто най-натоварено летище в света оповестиха в четвъртък, че са почнали да одобряват входящи полети на Терминал 1, употребен от задгранични превозвачи, само че изходящите полети не престават да се забавят. По-късно те оповестиха, че чекирането е отворено на Терминал 3 за Emirates - най-големият транспортьор на летището, и полетите на flydubai, само че предизвестиха, че огромен брой пасажери чакат да се записват и се чакат огромни закъснения.

Първоначалните съмнения, че наводненията се дължат на акция на ОАЕ за изкуствено предизвикателство на дъжд посредством напръскване с химикали от дребни самолети, бяха отхвърлени. Атмосферният фронт, довел до бурята и проливните дъждове, е бил очакван по-рано, оповестиха метереолозите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР