Операторът Добромир Иванов, с когото красавицата се раздели преди 9

...
Операторът Добромир Иванов, с когото красавицата се раздели преди 9
Коментари Харесай

Пред Камерата Изглежда Спокойна, Но Това Не Й Дава Мира! Вижте Какво Разкъсва Душата На Виктория Петрова!

Операторът Добромир Иванов, с който хубавицата се раздели преди 9 години, още веднъж откри щастието в лицето на новата си възлюбена. Той не стопира да се хвали пред сътрудниците си какъв брой е благополучен с нея и непрестанно им демонстрира фотоси от сантименталните ваканции с обичаната си. Виктория Петрова най-вече страда от това, че той настройва сътрудниците й против нея.

Именно Добромир Иванов е в основата на враждата й с Лили Боянова. Последната е на страната на сътрудника си и по тази причина двете с Вики не се понасят.

За злощастие екранната половинка на Юксел Кадриев е била интимна и с още един от сътрудниците си. Спортният публицист Петър Бакърджиев също не стопира да се хвали със фамилното си благополучие. Връзката на красивата Вики с него, не продължи дълго.

Двамата изкараха дружно към година. Но за сметка на това хубавицата получи хубав годежен пръстен от Бакърджиев. Въпреки, че двамата не стигнаха до венчило, новинарката към момента пази топли мемоари от връзката си с него.

Малко откакто се раздели с красивата Вики, Петър стартира връзка с Мис България за 2004 година Гергана Гунева. Не след дълго журналистът води миската до венчилото. Не закъсня и новината за появяването на бял свят на първородната им рожба.

Новината от началото на годината за втората бременност на Гергана Гунчева се оказа следващ удар за Виктория Петрова.

Най-много я изтезават обвиняванията и на двамата й някогашни, че тя не е поискала да ги подари с деца, написа „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР