Оператор на боклукчийски камион в американския щат Северна Каролина си

...
Оператор на боклукчийски камион в американския щат Северна Каролина си
Коментари Харесай

Мъж пусна погрешка два билета за лотарията и спечели и с двата

Оператор на боклукчийски камион в американския щат Северна Каролина си купи простъпка два сходни билета за лотария и завоюва джакпота и с двата.

Скоти Томас от Файетвил, Северна Каролина, попълня онлайн форма за лотариен билет два пъти, тъй като не могъл да си спомни дали към този момент не го бил направил, се споделя в известие на локалната
лотария.

" Лежах си в леглото, гледах баскетболен мач по малкия екран и не можах да си спомня дали съм попълнил билета или не, " споделя 49-годишният Томас.

" Попълних формуляра още веднъж, а на идната заран синът ми попита за какво има посочени две разнообразни суми. Тогава осъзнах, че съм подал билета два пъти. "

И двата билета се оказват печеливши, като всеки от тях му носи по 25 000 $ на година доживот, написа Insider.

Вместо да получава по 25 000 $ всяка година Томас избира да получи облагите си от двата билета едновременно като общата сума възлиза на 780 000 $. Той възнамерява да употребява парите, с цел да заплати сметките си и да влага в своя бизнес. Той също по този начин желае да вложи пари в закупуването на дом за своето семейство. Общата сума след приспадането на налози възлиза на малко над 550 000 $, се споделя в обявата, написа profit.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР