Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов е на мнение

...
Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов е на мнение
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Нивото на Лудогорец падна, това е причината ЦСКА да го задмине

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов е на мнение в изявление за португалско издание, че " падналото равнище " на " Лудогорец " този сезон е повода за трагичния завършек на шампионата и разкрилият се ЦСКА-София късмет да прекъсне 11-годишната доминация на " орлите ".

Два кръга преди края " алените " от " Българска войска " имат точка задатък на върха пред първенците. Утре (събота) ЦСКА-София приема точно ЦСКА 1948, като в първата фаза тимът на Саша Илич на два пъти завоюва мъчно. По-късно пък " Лудогорец " семейства на " Левски ", който се бори за третото място.

В сряда е дербито " Левски " - ЦСКА-София, " Лудогорец " гостува на " Черно море ", а ЦСКА 1948 поставя завършек на сезона против " Локомотив " (Пловдив).

" През този сезон " Лудогорец " не е толкоз мощен, равнището им падна малко. Мисля, че това значително е повода за класирането, а не толкоз някакво доста израстване на ЦСКА, споделя Младенов пред " О Жого ", представен от Българска телеграфна агенция. - Битката е жестока, макар че " Лудогорец " има по-широк състав.

Мачът на ЦСКА против нас ще бъде решителен. Стадионът ще бъде цялостен, само че 90 % от почитателите на ЦСКА ще ги поддържат. Може би 10 % ще бъдат зад нас... Ситуацията е сложна. Има хора, които желаят обединяване сред двата клуба, само че управленията вървят в разнообразни направления. "

ЦСКА 1948 смъкна " Лудогорец " от първото място след тъждество 2:2 в Бистрица в предходния кръг, в който ЦСКА-София надви над Локо. Третото място е от голяма важност, защото дава право на непосредствено присъединяване в квалификациите на Лигата на конференциите, до момента в който четвъртото носи бараж против седмия. Снощи " Арда " стигна до поврат с 3:2 против " Славия " в последните минути и кръг преди края има преимущество пред " белите " - точките са равни, само че отборът от Кърджали е с по-добри индикатори. 

" Постигнахме страховит резултат, само че на върха нищо не е решено. Това не се е случвало от много години, има неизясненост за няколко позиции в класирането. Невъзможно е да се планува какво ще се случи в последните два кръга. Двата съществени претенденти за купата са във върхова форма, само че ние също се оправяме добре, има напредък след идването на новия треньор (бел. ред. Атанас Рибарски). Ще бъде мъчно за ЦСКА, макар че е хазаин ", добавя Младенов.    

Той признава, че изпитва съществени сантименти към ЦСКА и акцентира, че точно под негово управление " алените " печелят последната си купа през 2008 година

" Мачът (утре, бел. ред.) ще бъде доста специфичен за мен, прекарал съм по-голямата част от кариерата си като състезател и като треньор в ЦСКА. Станах първенец през 2008 година, последната купа на клуба. И то с цялостна доминация, с 24 победи и 6 равенства, което остава неподобрен връх в България ", напомня Младенов.

" Последните 11 години минаха под превъзходството на " Лудогорец ", който посредством двамата си доста богати братя (бел. ред. притежателите Кирил и Георги Домусчиеви)разбра какво е нужно, с цел да се построи доста мощен тим за малко време. Те имат най-хубавата инфраструктура в страната и са образец за отлична вътрешна конструкция в страна, в която организацията и парите постоянно са незадоволително ", приключва Стойчо Младенов, който има солидна кариера като футболист в Португалия.   
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР