Оперативни данни, че в дискотеката в Пловдив има хора, които

...
Оперативни данни, че в дискотеката в Пловдив има хора, които
Коментари Харесай

Полицията за акцията в дискотека: Имаше оперативни данни за хора с наркотици вътре

Оперативни данни, че в дискотеката в Пловдив има хора, които имат опиати, са повода за профилираната акция в ранните часове на 6 май. Това изясни началникът на регионалната дирекция старши комисар Васил Костадинов.

Само за 2 месеца при инспекции в нощни заведения пловдивската полиция е задържала 16 души с дрога. При акцията на 6 май също има формирани 3 досъдебни производства.

Клиентите се оплакват, че са събличани, с цел да бъдат обискирани

Според Костадинов откриването на неразрешените субстанции е станало допустимо точно посредством претърсванията и разсъбличанията на клиенти, за което те се оплакаха. Полицията изясни и за какво е сложила белезници на служителка на дискотеката:

„ Защото се е пробвала да скъса протокол, направен по съответния ред от служител-разследващ служител на реда в Шесто районно ръководство.. дали има превишаване или не на полицейските пълномощия, съответните инспекции ще открият “, сподели ст. комисар Васил Костадинов, шеф на ОД Министерство на вътрешните работи – Пловдив.

В последните дни Министерство на вътрешните работи е проверило повече от 1000 търговски обекта, стартирани са 13 следствия

От нощното заведение обявиха, че ще пуснат тъжба в прокуратурата за нарушени човешки права на клиентите им.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР