OpenSea, един от най-големите пазари за NFT, е изправен пред

...
OpenSea, един от най-големите пазари за NFT, е изправен пред
Коментари Харесай

NFT: OpenSea въвежда промени, за да си възвърне доминиращата позиция на пазара

OpenSea, един от най-големите пазари за NFT, е изправен пред мощна конкуренция, защото други платформи притеглят в миналото преобладаващата му потребителска база.

В резултат на това OpenSea разгласи три съществени промени, с цел да си върне мигриращите клиенти, в това число по-ниски такси за платформата, незадължителни доходи за основателите и благосклонност към другите оператори.

Този ход идва, откакто NFT пазарът Blur надмина OpenSea по дневен размер на търговия с ETH . OpenSea счита, че е защитила приходите на основателите на всички сбирки като в същото време удостоверява поддръжката си за Operator Filter.

OpenSea възнамерява да продължи да тества модела и да дефинира какво работи най-добре за общността и организацията. Междувременно членовете на общността подчертаха смисъла на конкуренцията в промишлеността.



Те допускат, че в случай че OpenSea сполучливо успее да събере изгубените си клиенти, евентуално ще усили таксите за платформата си в бъдеще – грабителски ход, който постоянно се вижда в промишлености с по-малка конкуренция.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР