OpenAI отново разширява наличността на своето приложение ChatGPT за потребителите

...
OpenAI отново разширява наличността на своето приложение ChatGPT за потребителите
Коментари Харесай

Официалното приложение ChatGPT за iOS вече е налично в Канада, Индия, Бразилия и още 30 държави

OpenAI още веднъж уголемява наличността на своето приложение ChatGPT за потребителите на iOS в Индия и 32 други страни – единствено седмица след стартирането му в Съединени американски щати.

Списъкът с новите страни включва: Алжир, Аржентина, Азербайджан, Боливия, Бразилия, Гана, Естония, Индия, Ирак, Израел, Йордания, Казахстан, Канада, Коста Рика, Кувейт, Ливан, Литва, Мавритания, Мавриций, Мароко, Мексико, Намибия, Науру, Оман, Пакистан, Перу, Полша, Катар, Словения, Тунис, Обединените арабски емирства, Чили и Япония.

По-рано тази седмица OpenAI пусна приложението в други 11 страни след Съединени американски щати, като измежду тях бяха и някои европейски страни като Франция, Германия и Ирландия, както и други като Нова Зеландия, Нигерия, Южна Корея и Англия.

За момента приложението не е налично у нас, само че се чака скоро това да се промени, като вземем поради с какъв брой бързи темпове OpenAI пуска приложението в другите страни.

За първите 6 дни от първичното му стартиране в Съединени американски щати през предишния четвъртък (18 май), мобилното приложение ChatGPT е надхвърлило границата от половин милион изтегляния, съгласно данните, споделени от компанията за изследвания на приложения data.ai. Това достижение го трансформира в едно от най-успешните нови приложения. Приложението също по този начин изпреварва други приложения с изкуствен интелект и чатботове, както и приложенията на Microsoft Edge и Bing в Съединени американски щати във връзка с изтеглянията от стартирането му, още веднъж съгласно data.ai.

Приложението ChatGPT, което е налично за гратис евакуиране и не включва реклами, разрешава на потребителите да взаимодействат с генеративният чатбот на компанията, основан на изкуствен интелект, посредством своя iPhone. То също по този начин поддържа гласово въвеждане посредством системата за различаване на тирада Whisper на OpenAI или вградената система на Apple и разрешава на потребителите на ChatGPT Plus достъп до разширени функционалности посредством по-усъвършенстваният езиков модел GPT-4. Потребителите могат да се абонират за платеното равнище ChatGPT Plus, което коства 22,99 евро на месец в Европа, непосредствено посредством приложението.

В момента OpenAI предлага приложението единствено за iOS, само че компанията възнамерява и версия за Android, която даде обещание „ да пусне скоро на пазара “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР