OpenAI обяви, че нейният чатбот ChatGPT получава 5 значителни подобрения.

...
OpenAI обяви, че нейният чатбот ChatGPT получава 5 значителни подобрения.
Коментари Харесай

ChatGPT получи 5 големи подобрения – ето какви са те

OpenAI разгласи, че нейният чатбот ChatGPT получава 5 обилни усъвършенствания. Някои от тях ще бъдат предопределени за премиум абонаментния проект ChatGPT Plus (с цена от 20 $ на месец), до момента в който други ще бъдат налични за безплатната версия на платформата.

Ето какво e новото:

Примерни тематики за диалог: Първата от тези актуализации ще посрещне потребителите с потребни образци, които ще им оказват помощ да стартират нови чатове. Предложени отговори: След като диалогът е почнал, ChatGPT към този момент ще предлага подобаващи способи за продължение на диалога с него. Тази актуализация надгражда първата като се чака, че ще бъде по-динамична и ще се усеща като съобразена с настоящия диалог, в това число с неговата тематика и звук. GPT-4 по дифолт: Потребителите на ChatGPT Plus, които стартират нови чатове, няма да би трябвало всякога да избират по-новия езиков модел GPT-4. Вместо това чатботът ще запомни определения преди този момент модел. Преди този ъпдейт всеки нов чат се връщаше към GPT-3.5. Качване на няколко файла: Вече ще можете да поискате от ChatGPT да проучва данни и да генерира прозрения от няколко файла. Това е налично с бета версията на Code Interpreter. Оставате влезнали в системата: OpenAI към този момент няма да изхвърля потребителите от профилите им след 2 седмици. Вместо това компанията споделя, че когато още веднъж влезете в ChatGPT ще бъдете посрещнати „ с доста по-приветлива страница “. Клавиатурни комбинации: OpenAI разгласи и 6-та актуализация под формата на клавишни комбинации. Те няма да трансформират преживяването на елементарните консуматори, само че когато работите с код, можете да употребявате ⌘ (Ctrl) + Shift + ;, с цел да копирате последния блок код. Можете да опитате с ⌘ (Ctrl) + /, с цел да видите цялостния лист.

Тези актуализации са били необятно приветствани от общността на OpenAI, в случай че се съди по туитовете в отговор на известието на компанията. Въпреки това, в случай че има един повтарящ се отговор от страна на потребителите, това е желанието им за връщане на опцията за сърфиране в интернет.

В началото на юли OpenAI съобщи, че бета версията на функционалността на ChatGPT от време на време демонстрира платено наличие гратис и заобикаля някои настройки за дискретност.

Въпреки, че всички усъвършенствания сигурно ще подобрят прекарването в ChatGPT, това не е несъмнено за едно от новите допълнения – опцията да останете влезнали в платформата може да има един евентуален минус. Изглежда OpenAI счита, че нейните консуматори не желаят да бъдат изхвърляни от профилите им автоматизирано на всеки 2 седмици. Първоначално това просто означаваше, че ще би трябвало да се логнете още веднъж. Ако сте запазили паролата си в браузъра, това е напълно лесна задача.

Макар че за някои хора това може да форсира и улесни работата с чатбота, функционалността за от време на време излизане от системата е била замислена като спомагателен пласт сигурност, който в този момент на процедура е отстранен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР