ОПЕЛИКА, Алабама (WRBL) – Разследващите наричат ​​предполагаемото убийство на едногодишния

...
ОПЕЛИКА, Алабама (WRBL) – Разследващите наричат ​​предполагаемото убийство на едногодишния
Коментари Харесай

Окръжният прокурор иска смъртно наказание по делото за убийство на бебето Езекиел

ОПЕЛИКА, Алабама (WRBL) – Разследващите назовават ​​предполагаемото ликвидиране на едногодишния Езекиел Норвил един от най-тежките случаи на хипотетично малтретиране на деца, които виждали сме от десетилетия.

В сряда сутринта биологичната майка на Езекиел и нейният другар се явиха в правосъдната зала на окръг Лий за в началото явяване в съда по делото Убийство, ориентирано към закононарушение. Обвиняемите Дороти Хайт и Сет Кендрик бяха назначени за юристи. Окръжната прокуратура на окръг Лий разгласи желанието си да потърси наложената наказателна клауза и гаранцията остава отказана в случаите.

Хайт и Кендрик бяха задържани във вторник, 20 февруари, от полицията на Опелика, откакто правосъдните документи разкриха, че бебето Езекиел има синини, порязвания и изгаряния върху 95% от безжизненото му тяло.

Разследващите споделиха по-рано в четвъртък в 00:16 ч., полицията и пожарната на Опелика са дали отговор на позвъняване в блок 200 на 24-та улица по отношение на несъответствуващ един- годишен мъж, иде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР