Opel започва международната кампания за стартиране на новата Astra. В

...
Opel започва международната кампания за стартиране на новата Astra. В
Коментари Харесай

Пазарна премиера на 7-и май за новата Opel Astra

Opel стартира интернационалната акция за пускане на новата Astra. В основата му е ефирен спот с динамичен кадър за следене, който демонстрира всеки подробност от новия компакт от Рюселсхайм, съпроводен само от шумовете, които моделът генерира в електрически режим на придвижване.

Шестото, напълно новоразработено потомство от гамата стилен клас от Рюселсхайм също се предлага и в електрифицирана версия за първи път, и в бъдеще в три разновидността. Новата Astra към този момент може да бъде поръчана като plug-in хибрид, към който ще бъде добавено второ равнище на продуктивност през годината. От 2023 година напълно акумулаторната Astra-e ще приключи гамата.

Според Opel, голям брой асистиращи системи се оферират като стандарт във всяка версия. Те включват електронни помощници като предизвестие за челен конфликт с автоматизирано спешно прекъсване, различаване на пешеходци, предизвестие за овакантяване на лентата, пътни знаци и различаване на унесеност, както и парков водач за начело и откъм гърба или 180-градусова камера за заден ход.

На 7 май новата Astra и Astra plug-in хибрид честват своята премиера при сътрудниците на Opel в цяла Германия и могат да бъдат изпитани и тествани за първи път.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР