Opel продължава да развива своя бизнес на избрани европейски пазари,

...
Opel продължава да развива своя бизнес на избрани европейски пазари,
Коментари Харесай

Вносителят на Peugeot у нас вече ще продава и Opel

Opel продължава да развива своя бизнес на определени европейски пазари, в сходство със стратегическия проект PACE!, целящ все по-голяма еластичност и успеваемост. Като последваща стъпка за реализиране на напредък Opel реши да довери ръководството на бизнеса си в България на сполучлива и реномирана компания, каквато е София Франс Ауто, която ще бъде сътрудник - вносител в страната.

Договорът към този момент е реалност. След привършване на договорката, София Франс Ауто ще стане формален вносител на Opel за България. Кога ще се случи това зависи напълно от формалното утвърждение на държавните регулаторни органи. Настоящите чиновници на Opel също ще бъдат трансферирани в новата компания, според настоящото законодателство, най-късно досега на завършване на договорката.

„ Това е следващото решение в сходство с задачите на нашия стратегически проект PACE!, който ще направи бизнеса ни в редица европейски страни по-гъвкав, ефикасен и конкурентен “, споделя Ксавие Дюшмен, ръководещ шеф „ Продажби, следпродажбено обслужване и маркетинг “ на Opel/ Vauxhall. „ Уверени сме, че тази стъпка ще докара до още по-добро показване на марката ни в България. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР