Opel обяви, че компанията вече приема заявки за закупуването на изцяло

...
Opel обяви, че компанията вече приема
заявки за закупуването на изцяло
Коментари Харесай

Новият Opel Astra : Старт на поръчките

Opel разгласи, че компанията към този момент приема заявки за закупуването на напълно новото поколение на хитовия за марката модел Astra. На територията на Германия, базовата цена на автомобила е избрана на 22 465 евро, а първите доставки към клиенти се очаква да бъдат осъществени през пролетта на идната година. Малко след това на пазара ще бъде стартирана и комби версията на модела- Astra Sports Tourer.

Новата стъпка в пазарното лансиране на новата Astra идва единствено няколко седмици след на модела, а от Opel споделят, че въпреки цялостната промяна на автомобила, неговата базова цена е същата, като тази на предшественика му. Това ще бъде от сериозно преимущество, изключително като се има предвид, че в общоприетото съоръжение на всеки един негов представител ще бъдат включени редица системи за повишение на активната сигурност, в това число автоматично задействане на спирачната система при положение на заплаха от удар, система за различаване на пешеходци, предупреждение при несъзнателно секване на осевата линия, система за разпознаване на пътните знаци и други.

Новата Astra ще бъде налична както с класически мотори, по този начин и във версия зареждаем (PHEV) хибрид, а от 2023 година и с изцяло електрическа задвижваща система под формата на модификацията Astra-e.

Елегантно футуристичният екстериорен дизайн на новото потомство Opel Astra може да бъде подчертан благодарение на наличното контрастно двуцветно осъществяване на купето, както и от тематичното към този момент за марката Vizor осъществяване на предната му част и Intelli-Lux LED® Pixel Light диодното изпълнение на предните светлини с по 168 елемента.

Интериорът на новата Astra дава обещание отново тематичното цифрово осъществяване на предното табло с Pure Panel настройка и ергономични AGR седалки с кожена или Alcantara тапицерия, а на борда на колата ще могат да бъдат открити всички настоящи системи за повишение на комфорта и безопасността.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР