Opel Kadett GSi е една от легендарните коли по уличните

...
Opel Kadett GSi е една от легендарните коли по уличните
Коментари Харесай

Колко бихте платили за този Opel Kadett с тунинг от Koenig?

Opel Kadett GSi е една от именитите коли по уличните гонки от края на 90-те години, а образец с тунинг пакет от компанията Koenig е нещо за което всеки юноша би се борил в края на предишния век. Сега, обаче, нещата стоят по малко по-различен метод и сходен автомобил не е черешката на тортата, в случай че можем да се изразим по този метод.
`Колко

Въпреки това, той има своите почитатели, които имат опцията да се снабдят с подобен образец на аукцион проведен от Catawiki. Колата се намира в Испания, а специалисти я правят оценка на цена сред 46 хиляди лв. и 51 хиляди лв.. Въпреки експертната оценка, обаче, наподобява купувачите не са на това мнение и все още на писане на този текст, последният залог е тъкмо 4000 евро или към 8 хиляди лв..
`Колко

Колата се продава от първия ѝ притежател, който се снабдява с нея през 1987 година, а три години по-късно я оборудва със специфичния тунинг пакет на Koenig. Той включва напълно нова предна ризница, по-големи предни и задни калници, друго задно крило и задна ризница. Специфичните за компанията необятни джанти с подобаващите за това гуми. Интериорът също е получил нови седалки, нов волан и изменен скоростен лост.
`Колко

Под капака работи 2.0-литров бензинов мотор с мощ от 158 конски сили и оптимален въртящ миг от 203 нютон метра. Задвижването е предно, а трансмисията е механична с 5 предавки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР