Opel Combo, Vivaro и Movano ще бъдат представени на най-голямото изложение

...
Opel Combo, Vivaro и Movano ще бъдат представени на
най-голямото изложение
Коментари Харесай

Професионалната лекотоварна гама автомобили на Opel – представена на Truck Expo 2021

Opel Combo, Vivaro и Movano ще бъдат показани на най-голямото ревю за тежки и лекотоварни коли, рейсове и специализирани транспортни средства в България - Truck Expo 2021, което ще се проведе от 10 до 12 юни на територията на Международния панаир в Пловдив. Професионалната гама на Opel ще бъде разположена пред щанда на марката пред палата номер 5.

Truck Expo 2021 е най-важната платформа на Балканите, която демонстрира развиването, иновативността и бъдещето на индустрията за търговски превозни средства.

Марката Opel със своите лекотоварни модели Combo, Vivaro и Movano предлага на своите клиенти успешно трио с потребен товар от 800 до над 2000 кг и товарно пространство с размер от 3.4 куб. м до 22 куб. м и многобройни допълнителни решения за промяна – от хладилни фургони и товарни боксове до възможности за пътнически транспорти, автомобили за полицейските, противопожарни и незабавни служби, както и превозни средства със специално предназначение.

Професионалистите, които желаят компактен ван от немската марка, предлагащ освен водещи за класа възможности във връзка с товаренето, разхода на гориво и излъчванията на CO2, но също и в допълнение сцепление осигурено от адаптивна система за двойно предаване, могат да изберат без всякакво съмение компактният Opel Combo Cargo. Благодарение на солидната система за задвижване на четирите колела на Dangel за Combo няма ограничавания в проходимостта на терена. Водачите могат да избират измежду два режима на придвижване – “Eco ” и “Auto 4WD ” – благодарение на въртящ се регулатор на инструменталния панел. В режим “Eco ”, системата 4x4 се деактивира и Combo Cargo продължава да се движи единствено с помощта на предното предаване, а с това се понижава разходът на гориво, емисиите и износването на гумите. В още по-трудни условия на придвижване лидерът може да избере “R. Lock ”. В допълнение към водещата за класа дължина на товарния отсек от до 3,4 м. и потребен товар от до 880 кг., дългият 4,7 м. Combo Cargo разполага с авангардни системи за асистенция като автоматичен темпомат, система за предупреждаване при умора на лидера, предизвестие за опасност от удар начело с разпознаване на пешеходци, съществуване на автомобил в мъртвата зона и Head-up екран. С появяването си на сцената през второто тримесечие на 2021 г. новият изцяло електрически лекотоварен автомобил Combo-e Cargo предлага нулеви излъчвания и оптимално равнище на функционалност. С товарен размер от до 4,4 куб. м., допълнен с изключителни възможности за ръководство на товара като системата за проходно товарене Flex Cargo и електрически пробег от 275 км. благодарение на новото поколение акумулаторна батерия си осигурявате сигурен сътрудник за вашия бизнес.

На Truck Expo 2021 ще бъде изложен и Opel Vivaro. Автомобилът се предлага в три размера, всеки от които предлага съвършен баланс между компактни външни размери и просторен, функционален интериор. Разполага с електрически плъзгащи порти, които обезпечават достъп до задната част за пасажерите и товара. Има опция за избор от четири типа каросерии, което го прави подобаващ за потребностите и изискванията на разнообразни видове бизнеси. През 2021 година Opel Vivaro-e бе определен за Международен ван на годината. Лекотоварният модел е с изцяло електрическо задвижване и разполага с електрическа батерия, която при капацитет от 75 кВтч обезпечава автономен пробег до 330 км. Предлага се в три дължини и голям брой разновидности на каросерията.

По време на ревюто посетителите ще могат да прегледат и „ огромния “ в гамата на лекотоварните коли на Opel – Movano. Всички модели разновидности са оборудвани с високо ефикасни BiTurbo дизелови дигатели, които комбинират невисок разход на гориво с оптималната успеваемост. Предлага се в множество разнообразни версии и конфигурации, тъй че да отговори на всякакви условия на бизнеса. Opel Movano е винаги подготвен за тежка работа, като разполага с помощник за непряк вятър, дневни LED светлини, автоматично преминаване от къси на дълги светлини и сензор за дъжд, система за предупреждение за съществуване на обект в сляпата зона на лидера и камера за обратно виждане. Гамата от задвижващи агрегати в новия Movano е основана на мощния BiTurbo дизел, който има сдържан разход на гориво. 2.3-литровите машини – всички от които отделят излъчвания, покриващи стриктните Euro 6d-TEMP (версиите с по-ниска товароносимост “light duty ”) или Euro VId (версиите с по-висока товароносимост “heavy duty ”) стандарти – се оферират с нива на мощ от 96 кВт (131 к.с.) до 133 кВт (180 к.с.). Opel Movano е разполагаем в четири дължини и три височини, с до 4.5 тона общо тегло и 17 кубически метра товарен размер. Автомобилът впечатлява с отлични стойности на оперативните разноски по отношение на всички значими параметри.

Посетителите на ревюто Truck Expo 2021 ще могат да прегледат лекотоварната гама на Opel и да се убедят в качествата на автомобилите съчетаващи надеждност, икономичност и функционалност, които ги правят сигурен сътрудник за всеки бизнес.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР