Опечалените изпълниха центъра на кв. “Гниляне” в Нови Искър по

...
Опечалените изпълниха центъра на кв. “Гниляне” в Нови Искър по
Коментари Харесай

Погребаха един от убитите в Нови Искър - 18-годишния Боби

Опечалените извършиха центъра на кв. “Гниляне” в Нови Искър по обяд в четвъ. Храмът “Възнесение Господне” се оказа стеснен за всички, които желаеха да си кажат последно довиждане с младежа, заяви " 24 часа ".

Любимата сива шапка на Боби бе поставена на главата му, с цел да прикрие дупката от патрона, който го е прострелял сред очите.

“В несъответствуващото време на неверното място...”, с спокоен глас мълвеше изпитата от тъга майка на Боби - Стефана Елисаветова, и подаваше ледената си ръка, приемайки съболезнования.

Боби бе положен самичък в земята макар настояването на майка му да бъде заровен до своята обичана Нанси. Когато Стефана отишла в сряда в моргата, схванала, че това няма по какъв начин да стане. Труповете на Кети Кюхова и щерка ѝ Нанси към момента били там и щели да бъдат предадени единствено на родственици, обяснили чиновниците. Близки обаче до момента не са се появили.

Сестрата на Кети - Ивет, обяснила, че няма опция, защото живее в чужбина, а роднините на Неделчо изрично отказали.

“Познавам Боби от 4-годишен, не мога да допускам, че го няма. Не имам вяра, че Росен е килърът. Намериха си изкупителна жертва, тъй като са разбрали, че този човек го издирват”, изяснява непосредствен на Боби.

Основна тематика на опечалените бе акцията по издирването на Росен Ангелов -Горския и откриването на натрупа му в изоставена вила над с. Луково.

“Истината я знаят единствено шестимата, само че даже и да се разбере какво се е случило и да заловят в случай че има и други убийци, нищо не би ни върнало близките”, нареждаха съкрушените от тъга родственици.

“Да гори в пъкъла тоя Росен”, кълняха го други.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР