Опазорният бивш президент на испанската футболна федерация Луис Рубиалес привидно

...
Опазорният бивш президент на испанската футболна федерация Луис Рубиалес привидно
Коментари Харесай

Луис Рубиалес „целуна насила“ английски играч на Световното първенство за жени

Опазорният някогашен президент на испанската футболна федерация Луис Рубиалес „ видимо целуна принудително “ британски състезател по лицето й, преди да целуне Джени Ермосо без нейното единодушие на Световното състезание за дами, Председателят на Английската футболна асоциация Деби Хюит съобщи пред дисциплинарната комисия на ФИФА.

В отчет на ФИФА, оповестен в сряда, се споделя, че Рубиалес, който получи тригодишно наказване през октомври, е работил с „ чувство за цялостна безотговорност “ на церемонията по награждаването след успеха на Испания с 1-0 над Англия в Сидни на 20 август.

Хюит беше помолен да даде показания и отчетът включва обобщение на нейното показване, в което Хюит беше представен да споделя, че е гледала по какъв начин Рубиалес „ обгръща и гали “ лицето на играча на Англия Лора Кумбс.

Хюит, който стоеше до Рубиалес, откри жеста за „ малко чудноват и по-късно той видимо мощно целуна британската играчка Луси Бронз по лицето й “, се споделя в отчета, като се прибавя, че тя „ се е почувствала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР