Опасявам се, че точно властелините на света“ са решили, че

...
Опасявам се, че точно властелините на света“ са решили, че
Коментари Харесай

Боян Чуков: „Властелините на света“ са решили, че трябва светът отново да бъде въвлечен в поредната световна война…

Опасявам се, че тъкмо „ властелините на света “ са решили, че би трябвало светът още веднъж да бъде замесен в следващата международна война. Така или другояче ние от дълго време живеем в епохата на трета международна хибридна война. Така анализаторът Боян Чуков прави преглед на това, което се случва в Съединени американски щати и Европа.

 

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

 

Втората международна война е дело на световния финансов капитал затънал в лондонското Сити и Уолстрийт. Не е ли забавно, че Бенито Мусолини като надарен публицист в своята младост намира тематики за разискване с Ленин. Уинстън Чърчил при започване на своя живот се демонстрира като художник, който получава висока оценка от Пикасо. Хитлер също има уязвимост към изобразителното изкуство. Зеленски преди години беше талатлив комедиант, който веселеше Русский мир и освен с това че свиреше на роял сякаш със своя пенис по време на комедийни скечове. Съдбата обаче взема решение друго за тези хора с креативен импулси. В началото на своята политическа кариера Адолф Хитлер употребява услугите на американски PR специалист. Той му е пратен от Рокфелер и до април 1945 година Германия постоянно заплаща на огромните американски корпорации за предоставяните услуги. Уинстън Чърчил не съумява да убеди американците да проведат взаимно интервенция „ Немислимото “ против Съюз на съветските социалистически републики дружно с остатъците от армията на Третия райх. Руснаците по време на Студената война по този начин и не съумяват да се оправят със своите непрекъснати и огромни предатели вътре в своята страна. В последна сметка с тяхна помощ Третият райх получи своя реваш с разпадането на Съюз на съветските социалистически републики.

Защо изреждам всичко това?

Защото обстоятелствата подсказват на мислещите човеци, че имаме проблем с обяснителния разказ за днешното устройство на света. Може да се сложи справедливото запитване дали ръководещите по света са съответни на съществуващата действителност. Например, немският народ има върхови достижения в региона на всички публични и точни науки. А днешният немски канцлер Олаф Шолц присмехулно бива именуван „ бахур “. „ Звездата “ на днешната немска политика Аналена Бербок предложи на Путин да се промени коренно и да се завърти на 360 градуса. Това е повече от дебилитет. Да не приказваме, че сръбски медии пуснаха инфо, че по време на своята младост Аналена е била компаньонка. За Маню Макрон да не приказваме. Френската журналистка Ан Фулда от вестник „ Фигаро “ написа в края на 2017 година книга-документ „ Еманюел Макрон. Един толкоз идеален юноша “. Документален роман за житието и битието на младия Маню. Невероятна насмешка с Елисейския замък и стола, на който е седял великият военачалник Шарл дьо Гол. Не е възпитано да се приказва с неприятно за Джо Байдън. Но той е освидетелстван възрастен човек, който не може да борави със секретни документи заради напредналата си възраст и необратимите ментални промени. Все отново да бъркаш своята брачна половинка със своята балдъза си е стряскащо.

Да погледнем относително и на Владимир Путин.

Той несъмнено сега е най-талантливият и съответен общественик в международен мащаб. Рейтингът му в Русия е действителен и неизмерим с този на неговите западни сътрудници. Но Путин е придружаван в най-висшите ешелони на съветската власт от една забавна кохорта от приватизатори, цифровизатори, почитатели на Биг Фарма и други сходни аналози на Остап Бендер. Като сътрудниците на Росавиация, които през февруари 2022 година са разпродали в чужбина 59 цивилен самолета, като 8 от тях в недружествени страни. Минимум три хеликоптера Ми-8 гастролират в редовете на ВСУ. На Запад в царството на глобал-капитализма сценаристи са баровците с маркови облекла, които се возят на свръхскъпи яхти по международните океани и морета. В света на национал-капитализма като този в Руската федерация упоменатите нагоре баровци не са си отишли дефинитивно. Фактът, че олигархът със скъпите яхти Роман Абрамович присъстваше на договарянията Русия-Украйна в Беларус и Турция и не стана ясно от коя страна е там, също е една мъглива история, която не се връзва с формалния московски разказ.

Опитвам се да обърна внимание, че множеството хора въобще не са наясно с устройството на света.

Няма и да бъдат. Преди, в този момент и явно в бъдеще. Аз не върша изключение. А в случай че не си наясно с неогласените и най-дълбоките елементи, то няма по какъв начин да правиш точни прогнози. Въпреки това доста от митовете, които се популяризират по света, повече или по-малко се приближават до самата действителност. През последните 500 години историята на света се проектира. И тя, без да затъваме в конспирации, се проектира от същинския международен хайлайф. А не от тези комедианти, фенове на водевилното изкуство, които ни забавляват от новинарската лента. И притеснявам се, че тъкмо „ властелините на света “ са решили, че би трябвало светът още веднъж да бъде замесен в следващата международна война. Така или другояче ние от дълго време живеем в епохата на трета международна хибридна война. Но нека тя въпреки всичко не се трансформира в стандартна или нуклеарна, както очевидно някои напълно ясно кроят…

 

 

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР