Опасява се, че тялото, открито от Темза, е на ученик

...
Опасява се, че тялото, открито от Темза, е на ученик
Коментари Харесай

Самария Аянле: Страхува се, че тялото, намерено в Темза, е на изчезнал ученик тийнейджър

Опасява се, че тялото, намерено от Темза, е на възпитаник младеж, за който беше обявено, че е липсващ по-рано този месец.

Самария Аянле, на 19 години, беше обявена за изчезнала на полицията за първи път от университетския личен състав в петък, 8 март. Беше стартирано следствие и запитвания за видеонаблюдение откриха, че Самария е забелязана за финален път в квартирата си за SOAS University of London, покрай Marble Arch в ранните часове на четвъртък, 22 февруари.

Тяло беше извадено по-рано от Темза на същия ден през февруари покрай кея Putney, само че не дава отговор на описанието на други лица, оповестени за изчезнали по това време. Проверките на пръстови отпечатъци също бяха осъществени, само че се оказаха негативни и не бяха открити персонални движимости.

Изчезналата Самария най-сетне беше обвързвана с тялото в сряда. Говорител на метеорологичната полиция сподели: „ За страдание детективите считат, че тялото, извадено от водата през февруари, е на изчезналата Самария. Тялото е изпратен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР