Опасното явление,за което по-рано днес Varna24.bg предупреди, вече вършее с

...
Опасното явление,за което по-рано днес Varna24.bg предупреди, вече вършее с
Коментари Харесай

Бурен вятър вършее из Варна, летят кошчета и клони

Опасното събитие,за което по-рано през днешния ден Varna24.bg предизвести, към този момент вършее с цялостна мощ из Варна. Бурният вятър, който връхлетя морската столица, кърши клони и разнася кошчета, видя кореспондент на медията. 

За заплаха от падащи предмети предизвестяват и очевидци в групата " Виждам те КАТ-ВАРНА ".  

" Внимавайте по бул. " Княз Борис " в региона на Спортна зала - клони и търкалящи се кошове по пътя ".

" Срещу Фулмакса голямото рекламно пано колкото да се крепи на фасадата на блока. Избягвайте прекосяването от там като пешеходци ".

" Внимание, падащи предмети от блоковете наоколо до улица Найден Геров ", гласят част от мненията на членове на групата, където е оповестена и фотография на Мирослав Тодоров на паднала сателитна антена, потрошила задното стъкло на автомобил.

Припомняме какво предсказаха от Meteo Balkans:

Внимание! До вечерта чакаме увеличаване напразно до 8-10-та степен по скалата Бофо̀рт. Най-силни ще са поривите в Североизточна България - до 80-90 км в час.

Бурните ветрове могат да причинят и материални вреди в Централна и Североизточна България.

Според данните от моделите най-силни ще са поривите напразно късно вечерта и против вторник.

Причината за усилването напразно и предстоящите превалявания е преминаващ през страната ни леден атмосферен фронт. 

Ето и прогнозата на дежурния синоптик в Национален институт по метеорология и хидрология - Варна от 20 часа на 17-ти до 20 часа на 18-ти януари 2022 година

През нощта облачността бързо ще се усили до забележителна. Ще има най-вече слаби превалявания от дъжд, които ще минават в сняг. Ще духа мощен северозападен вятър. Минимални температури сред минус 4° и плюс 1°, по крайбрежието до плюс 2°. За Варна минимална температура към 0°. Сутринта преваляванията на всички места ще спрат, а облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево.

Вятърът следобяд последователно ще отслабне до сдържан. Максимални температури сред 2° и 6°, за Варна към 5°. Вълнение на морето 2-3 бала, в намерено море 4. Температура на морската вода сред 6° и 8°. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР