Опасното състояние на тих убиец понякога може да представлява видими

...
Опасното състояние на тих убиец понякога може да представлява видими
Коментари Харесай

Промените в ръцете ви може да са признак на обикновено тихо смъртоносно състояние

Опасното положение на спокоен палач от време на време може да съставлява „ забележими признаци “ върху ръцете на страдащия.

Въпреки че единственият метод да сте сигурни, в случай че имате висок холестерол е да си извършите проучване при лекаря, има още един симптом, за който би трябвало да внимавате. Високият холестерол води до свиване на артериите, което от своя страна води до инфаркти, кръвни съсиреци и даже инсулт.

Британската сърдечна фондация (BHF) разкри един от страничните резултати на високия холестерол, който може да се появи на ръцете. Говорител изясни: „ Обикновено няма признаци на висок холестерол. Но в случай че не се лекува, може да докара до инфаркт и инсулт. Често това е прикрит рисков фактор, което значи, че може да се случи без да знаем, до момента в който не стане прекомерно късно. Ето за какво е толкоз значимо да ревизирате равнището на холестерола си.

Ако имате фамилна хиперхолестеролемия, „ може да имате забележими признаци “ на висок холестерол. Те включват положение, наречено ксантома на сухожилията, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР