Опасност дебне врачани на едно от най-натоварените кръстовища в областния

...
Опасност дебне врачани на едно от най-натоварените кръстовища в областния
Коментари Харесай

Внимание, врачани! Опасност дебне шофьори и пешеходци на едно от най-натоварените кръстовища в града /снимки/

Опасност дебне врачани на едно от най-натоварените кръстовища в регионалния град, научи организация BulNews. На светофара на бул. „ Мито Орозов “ и улица „ Стоян Заимов “ виси част от светофарната уредба. Шофьори всеобщо споделят фотоси в обществените мрежи и сигнализират, че от няколко дни едно от телата, които демонстрират другата сигнализация на водачите, се крепи единствено на кабелите. По думи на водачите, цяла седмица пътуващите от площад „ Руски “ в посока „ Стария пазар “ не виждат добре какъв цвят свети единият от съставените елементи на светофара, а от тази нощ той едвам се крепи на оборудването, на което е подложен.
По този метод висящо, тялото с изключение на, че може да падне върху някой автомобил или пресичащ пешеходец, е и причина за сериозен пътен случай, защото водачите би трябвало да гадаят по кое време какъв цвят сигнализация демонстрира.
Призоваваме виновните институции да ревизират кръстовището и да го обезопасят във допустимо най-кратки периоди. Така ще бъдат избегнати неприятни обстановки и преминаващите под светофарната уредба пешеходци и водачи ще се движат умерено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР