Опасни разкрития ще направят някои от героите в следващите епизоди

...
Опасни разкрития ще направят някои от героите в следващите епизоди
Коментари Харесай

Опасни разкрития и смели решения в „Братя“

Опасни разкрития ще създадат някои от героите в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица по NOVA. Шокът за Денис е огромен, когато вижда Велин в офиса на Филип.

Той не може да разбере какво прави индивидът, който го е отгледал, при един от най-големите му съперници. Велин също не знае по какъв начин да реагира в патовата обстановка – нито може да назове същинската причина, нито да прикрие очевидните обстоятелства, че е обвързван с Карамитев. Денис търси отговори, само че ще открие още по-големи изненади, които в допълнение объркват проектите му. Какво решение ще вземе?

Запознала се със случаите на много онкоболни хора, живеещи в региона на Побит камък, Лора подозира, че има директна връзка сред отпадъците, които се горят в ТЕЦ-а наоколо и високата периодичност на белодробни болести от последните години.

Срещите ѝ с потърпевшите зачестяват и тя научава от ден на ден детайлности, които мощно я тормозят. На една от следващите сбирки болните хора насочат провокация, изискваща от нея голяма храброст, само че Лора не е сигурна, че може да се хвърли в толкоз рискована и рискова борба. Какви дейности ще предприеме и има ли по какъв начин да помогне на хората, борещи се за живота си?

С помощта на своя остарял другар прокурор Тинчев, Давидов скрито изследва механизма, по който работи схемата на Карамитев с боклука и организирането на цялата активност на българска територия. Прокурорът му дава ясна информация, че Йосифова е забъркана във всичко това много по-сериозно, в сравнение с би се очаквало от едно подставено лице. Той е убеден, че, в случай че я отстраняват, ще усложнят проекта на Филип, което ще бъде преференциално за техните общи дълготрайни цели. Каква е позицията на генерала и какво чака Ива?

Не пропускайте престъпната драма „ Братя “ от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте и на „ Братя “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР