Опасна маневра бе заснета от моторист край Варна.Лек автомобил прави

...
Опасна маневра бе заснета от моторист край Варна.Лек автомобил прави
Коментари Харесай

Някой въобще гледа ли пътната маркировка? СНИМКИ

Опасна маневра бе снимана от моторист край Варна.

Лек автомобил прави изпреварване, навлизайки в насрещното, където се движи мотора. Това се случва в сектор с единична непрекъсната линия.

За благополучие мотористът се реагира съответно и не се стигна до удар. Нарушението е реалност, само че остава въпросът - може ли лидер умерено са се изпреварва в насрещното, когато там е просто мотор, а не кола? Явно съгласно водачът на черното БМВ няма проблем за такава маневра.



Потребители поучават създателя на фрагментите да не се бави и незабавно да подава сигнал в КАТ.

" Прати го на мейла на КАТ, да го поздравят за блестящото осъществяване ", написа Валентина Х. " Със записа и в кат. Помогни му да завоюва точки за карта за градския превоз. ", прибавя Мартин К.

Колега моторист на създателя прецизира, че заплахата в сходна обстановка е действителна, защото мотор може да бутнат и без удар.

" Това е всекидневие, все едно ни няма на пътя, без значение дали съм сама или сме 10 мотора. Да обясня, въпреки да знам, че няма необикновен смисъл: мотор може да бъде съборен в придвижване даже единствено от въздушната бликам на автомобил, да не приказваме за камион. Бъдете рационални и не си мислете, че щом е мотор има място да се разминете. Голям камион в прилежащата лента ме е отмествал поради вятър и само това, че го чаках ме избави да не се окажа в канавката. ", отбелязва Юлиян Адреева.

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР