Опасна гонка в центъра на София. Буден гражданин успя да

...
Опасна гонка в центъра на София. Буден гражданин успя да
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития! На сериозни наркотици е бил джигитът- беглец, който едва не прегази 2 момичета!

Опасна гонка в центъра на София. Буден жител съумя да запише клип от случая, в хода на който преследван от патрулка автомобил минава през тротоар, на сантиметри от намиращите се там хора, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Инцидентът се е разиграл в петък следобяд. Нарушителят е на 20 години, оповестява Нова телевизия.

Младежът е карал след приложимост на метамфетамини. Полицаите се пробват да го спрат на софийска улица, само че той отхвърля и потегля да бяга, удряйки две коли по пътя си. Униформените намират колата без номера. Собственикът на автомобила е бащата на момчето, провокирало безпорядък по улиците. Оказва се, че въпросното момче е с отнета брошура, тъй като преди време е бил хваната да кара след приложимост на наркотични субстанции. „ В началото не го видях, тъй като идвах от Халите по посока гарата.

Видях патрулката, тъй като пред мен имаше джип, който я скриваше. Когато джипът навлезе в улицата против патрулката, тогава разбрах, че те гонят кола и сътрудника му се пробва да препречи пътя на гонения автомобил, с цел да могат да го заловят. Обаче този юноша избута джипа, както и паркираната кола и за малко не прегази две девойки в опита си да избяга ”, обясни Николай Белчев, който съумява да хване нарушителят с видеорегистратора, инсталиран в автомобила му.

„ Не знам за какво ги пускат. Би трябвало, когато го заловен първия път, да му вземат книжката. Това са си убийци. Това момиче с телефона, което се избави, би трябвало да си прави курбан на този ден. Нищо не го спря ”, добави Николай Белчев.


Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР