Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки

...
Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки
Коментари Харесай

Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки коли, шофьори молят за помощ /снимки/

Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки коли, научи организация BulNews.
За големия ров в редакцията на медията ни алармираха пострадали водачи. Дупката се намира на обхода, в лентата за придвижване в посока Монтана, на моста при кръстовището за село Косталево и е дълбока половин метър.
По думи на един от водачите, който пътува по трасето всеки ден, дълбокият ров се е появил преди към 10 дни, в резултат на мощния дъжд, който се изля. Той описа, че през вчерашния ден, към 17 часа, до момента в който пътувал за Враца, в дупката били скочили 10 коли и всички си спукали гумите, което наложило да аварират на пътя. Турски камион бил в същата проблематична обстановка поради компрометирания сектор, а сега на мястото има ТИР, който с изключение на спукани гуми е и с повреди и по ходовата част.
На дупката към този момент е сложена имровизирана сигнализация, а водачите, които пътуват всеки ден знаят, че е там и я заобикалят, само че останалите им сътрудници чупят колите си.
Това не е единствената рискова дупка към Враца, която основава причина за по-сериозни произшествия.
„ Трябва ли някой да загине, с цел да бъде направена дупката? “, пита възмутеният лидер, който всеки ден, минавайки от там, вижда развалени коли.
Шофьорите молят от Областно пътно ръководство във Враца незабавно да изпратят докладна до АПИ, с цел да им бъдат отпуснати средства за незабавен ремонт в натоварения сектор, преди да е станал съдбовен случай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР