Опашки се извиха вчера пред НТ Иван Вазов заради постановката

...
Опашки се извиха вчера пред НТ Иван Вазов заради постановката
Коментари Харесай

Максим Генчев оплю Джон Малкович: Не е нищо особено!

Опашки се извиха през вчерашния ден пред НТ " Иван Вазов " поради постановката " В самотата на памуковите полета " с Джон Малкович и Ингеборга Дапкунайте. Тяя ще се играе в три следващи дни дни - на 16, 17 и 18 февруари.

Евтините билети за събитието бяха изчерпани съвсем на секундата след стартирането им. В момента могат да бъдат открити единствено такива за 350 и 400 лв.. За същото зрелище в Атина костват към 55 евро. Причината за по-евтините билети в Гърция обаче е, че в действителност по-голямата част от цената им се поема от частната фондация " Онасис “.

В обществените мрежи също се развива забавни полемики. Например печално нашумелият режисьор Максим Генчев се чуди за какво билетите са толкоз скъпи.

" Не е от класата на шекспировия артист Беркоф, занаятчия на моноспектакъла. Малкович е интелигентен късметлия с забавен лицев (събрани очи) маниер за кино, където артистът е зависим на постановка, осветяване (камера) и монтаж. За спектакъл не е нищо изключително (гледал съм го в Лондон). Но името продава "

На въпрос от консуматор каква оценка би дал Малкович, в случай че гледа филм на Генчев, режисьорът дава отговор:

" Той е артист, Вероятно ще ме четка, с цел да го взема. Майтапя се - няма да го наема, тъй като не приказва български. "

Припомняме, че последният филм на Генчев " Ботев " бе съществено оплют от по-голямата част от обществото. Бе разгласен като подигравка с паметта на Ботев и като подигравка за българското кино.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР