Опашки пред книжарниците на Острова за книгата на принц Хари

...
Опашки пред книжарниците на Острова за книгата на принц Хари
Коментари Харесай

Книгата на принц Хари може да нанесе много сериозни щети на монархията

Опашки пред книжарниците на Острова за книгата на принц Хари " Резервен ", която беше пусната в продажба в среднощ. Скандалните разкрития показват монархията като сапунен сериал и лишават кралските особи от ореола на възвишеност - са част от мненията.



До момента от Бъкингамския замък няма публична реакция за книгата. Как ще се отразят записките на принц Хари на кралското семейство и на престижа на короната - вижте коментарът на журналистът от Би Би Си Красимира Хендри, особено за Българска национална телевизия.

" Експерти настояват, е книгата " Резервен " на принц Хари може да нанесе множо съществени вреди на монархията. Книгата е цялостна с доста сурова искреност и споделя извънредно персонални детайлности от живота на принц Хари и неговата брачна половинка Меган. Според наблюдаващи, едновременното издаване на книгата и документалните сериали, излъчени преди този момент, ще има доста съществено влияние върху кралското семейство и върху репутацията на Англия в чужбина.

Да не забравяме, че крал Чарлз е държавен глава на множеството от страните от Британската общественост. Книгата може да бъде началото на края за кралските особи - предизвести биографът на крал Чарлз Катрин Майер. Според нея, гневът против расизма, женомразството и благосъстоянието в кралската фамилия биха могли съществено да подкопаят публичната поддръжка към монархията.

" Резервен " слага фокуса върху персоналните конфликти, някои от които са подхранвани от кралската рекламна машина и това може да заплаши монархията, без значение дали английската общност приканва за смяна или не. Според други обаче, като Андрю Мортън, който е биографът на принцеса Даяна, записките на Хари няма да навредят на монархията. Той твърди, че английското кралско семейство ще излезе с обединен фронт, с цел да се опълчи на написаното в книгата от Хари. Въпреки всичко обаче книгата на Херцога на Съсекс може да провокира безпокойствие измежду придворните след офанзивите против битието в сянка на крал Чарлс и принц Уилям. До този миг Бъкингамският замък не е излязъл с публично мнение или каквато и да е реакция за книгата ".

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР