Опасенията в Европа, че Доналд Тръмп може да отдели САЩ

...
Опасенията в Европа, че Доналд Тръмп може да отдели САЩ
Коментари Харесай

Министър на Обединеното кралство призовава страните от НАТО да „увеличат“ разходите за отбрана

Опасенията в Европа, че Доналд Тръмп може да отдели Съединени американски щати от НАТО, ще станат „ доста по-малко уместни “, в случай че всички страни в алианса реализиран задачите си за разноски за защита, сподели Грант Шапс, министър на защитата на Англия.

Тръмп – заявен натовски песимист, а също и хипотетичният претендент на републиканците на президентските избори в Съединени американски щати през ноември – преди този момент заплаши да се отдръпна от военния съюз, който подсигурява защитата на Европа и сигурност.

Той неотдавна сподели, че би насърчил Русия да прави „ каквото, по дяволите, желаят “ със страните от НАТО, които не съумяват да реализират задачата си за военни разноски от 2 % от брутния вътрешен артикул, до момента в който съветската бърза военна превъоръжаването усложни опасенията за европейската сигурност.

Шапс сподели, че превъоръжаването на Русия при президента Владимир Путин „ е реалност “ и че е „ в действителност значимо да сме наясно със заканите “, само че добави, че най-хубавият метод гарантирането на европейската сигурност би било, в случай че „ повеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР