Опасен ураганен вятър в цялата страна. В София той нанесе

...
Опасен ураганен вятър в цялата страна. В София той нанесе
Коментари Харесай

Паднали дървета потрошиха и 3-те коли на софиянец, две са без каско

Опасен ураганен вятър в цялата страна. В София той нанесе обилни материални вреди - голям брой са падналите дървета и потрошени коли. Подадените сигнали от жители са стотици.

Телефонно позвъняване трансформира проектите на Божидар Атанасов за деня, описа България он ер.

" Обадиха ни се, беше паднало дървото. Добре че е паднало към паркинга, не към детската градина ", показа мъжът.

" Изкоренило се е дървото, скъсало е оградата и е паднало. Това е частен паркинг, най-вероятно и са потърпевши 7-8 коли ", изясни инж. Павлин Стефанов от Групово дело " Аварийна помощ и предварителна защита ".

Изкорененото дърво от двора на детската градина не е прекъснало тока на заведението. Три от колите, върху които то пада, са благосъстоятелност на Божидар. Само две от тях обаче имат " Пълно каско ". Ремонт на другите два автомобила на Божидар обаче ще има. 

Сутринта на незабавния номер 112 са постъпили над 130 сигнала от столицата за паднали или наклонени дървета и счупени клони в разнообразни региони. За да отстранят нанесените вреди, взаимно в столицата работят спешните екипи на Столичната община и пожарната.

Поражения има и в Столичното 45-о учебно заведение, мощният вятър е изкъртил външната изолираност от една от стените. Светофарни уредби паднаха в столичния квартал " Младост ". Най-много са сигналите от " Витоша ", " Лозенец ", " Илинден " и централната градска част. За благополучие, потърпевши хора няма.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР