Опасен шофьор с бебе, който уби 20-годишна жена, след като

...
Опасен шофьор с бебе, който уби 20-годишна жена, след като
Коментари Харесай

Шофьор с бебешко лице, който уби приятелка в катастрофа със 146 мили в час на път за вкъщи от нощен клуб, е вкаран в затвора

Опасен водач с бебе, който умъртви 20-годишна жена, откакто се движи с над два пъти по-висока от ограничаването скорост в мрачевина двойно платно е затворено.

„ Спиращо дъха рисково “ Деклан Стъбс се движеше по неосветения път със 146 благи в час с Ford Fiesta ST, преди да загуби надзор над транспортното средство, да се удари в централна преграда и дърво, преди да се преобърне няколко пъти в поле. Секунди по-рано 22-годишният беше споделил на приятелите си „ да не се тревожат и да се успокоят “, до момента в който те го приканиха да понижи. процъфтяваща романтика, беше погубен при злополуката на пътя покрай Блайт, Нортъмбърланд, на 20 август 2022 година Други двама другари, които са били в колата по това време, също бяха тежко ранени.

Корският съд на Нюкасъл чул, че госпожа Уотърс е била в Блайт онази вечер и се е сблъскала с другари Дейвид Гоуърд, 18, и Марк Крисп, 19, в нощен клуб. След това тримата си потеглиха дружно, когато тя се обади на Стъбс с молба за транспорт и тримата се качиха в колата.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР