Опасен рецидивист поиска да бъде освободен от Бургаския затвор повече

...
Опасен рецидивист поиска да бъде освободен от Бургаския затвор повече
Коментари Харесай

Опасен рецидивист излезе от затвора уж да се грижи за децата си, а се надруса жестоко

Опасен рецидивист изиска да бъде освободен от Бургаския затвор повече от година преди да изтече присъдата му. 35-годишният карнобатлия Стефан Тодоров е зад решетките към този момент много време, само че въобще не е посочил, че желае да се поправи, разкри представителят на окръжна прокуратура Георги Чинев, написа Флагман бг. Неграмотният Стефан не показал никакво предпочитание да се образова зад решетките или да стартира някаква работа, с което да понижи присъдата си. Нещо повече, откакто управлението на зандана решило да му даде късмет и го преместило в общежитието с по-лек режим, той направил нова издънка. След като бил награден с 2 дни „ домакински отпуск “, Тодоров се прибрал надрусан в пандиза. Заради гафа незабавно е върнат назад в корпуса.

„ Аз не ги разбирам тези работи. Не съм употребявал, не знам по какъв начин стана. Направиха ми тест, но несъмнено е станала някаква неточност. Аз имам две деца и Ви апелирам да ме пуснете, с цел да се грижа за тях “, говореше несвързано в правосъдната зала Стефан, който излежава 6-годишна присъда за кражба, осъществена в изискванията на рисков рецидив.

По време на съвещанието стана ясно още, че Тодоров е получил няколко дисциплинарни санкции поради неспазването на реда зад решетките. Заради това оценката на риска от рецидив при него към момента била висока.

Логично бургаският областен съд се съобрази със мненията на прокуратурата и управлението на пандиза и остави Стефан зад решетките. Той ще има опция да пусне нова молба за предварително освобождение след 6 месеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР