ОП Радостни обреди" започва серия от семинари по брачно консултиране

...
ОП Радостни обреди" започва серия от семинари по брачно консултиране
Коментари Харесай

В Пловдив стартира кампанията Тя и той в брака

ОП " Радостни обреди " стартира серия от семинари по брачно консултиране под надпис " Тя и той в брака ". Семинарите ще се организират един път месечно в интервала февруари - юли 2018 година Всеки един ще бъде на разнообразни тематики, обхващащи фамилните взаимоотношенията сред мъжа и дамата, какви сме ние преди и след брака, по какъв начин се променяме, когато кажем " Да ", по какъв начин се трансформира настройката ни към заобикалящия ни свят, функциите, които играем в брака, половите взаимоотношения преди и след брака и най-важният въпрос - по какъв начин да бъдем щастливи и задоволени и да вършим благополучен и колегата ни. Семинарите са построен на основата на фамилната и интерперсонална терапия и ще включват теоретична част, на практика техники и полемика.
" От година възнамерявам този курс и се веселя, че най-сетне неговото време пристигна. Да обичаш и да бъдеш обичан е нещо прелестно. Любовта е магия, от която в началото всички сме опиянени. Но в един миг всекидневието ни кара последователно да излезем от тази магия и да стартираме да си задаваме въпроси - за какво ме нервират нещата, които другият прави; това ли е индивидът, в който се влюбих. И се оказва, че нещата не са толкоз елементарни и любовта сама по себе си не е задоволителна за един съразмерен и благополучен взаимен живот. Статистиката за 2016 година демонстрира, че при 2800 подписани брака в Пловдив област има 996 развода. Почти 1/3. Надявам се, че с този курс ще помогнем на хората да са готови за живота " след сватбата ", разясни шефът на общинското дружество Румяна Толова.
От Оперативна програма " Радостни обреди " са поканили за лектори и консултанти двама от най-хубавите и известни пловдивски психолози - Събка Дякова - Чехович и Стоичко Миличин.
Първият семинар на тематика " Бракът като огледало на самия себе си " ще се организира на 20 февруари / вторник/ от 18,00 часа в зала " Лотос ", намираща се в Дома на младоженците на ул. "Христо Г. Данов " 34.
За записване:
Тел. 032/63 11 49
e-mail: [email protected] и на Facebook страница: Оперативна програма "Радостни обреди "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР